VECKA 39
Måndag
25
September
BT-annons
Böcker
Så fungerar Utbrott Räjong
I minikursen Utbrottshandel Räjong går vi igenom hur man handlar konsolideringar, dvs prisformationer där en marknad rört sig sidledes. Läs mer addplus
Ingår i "Matiga minikurser i börsstrategi"
Minikurs i Utbrottshandel Räjong

Utbrottshandel i Räjong går igenom grunderna för utbrottshandel, där man tar position när kursen lämnar en konsolidering, ett område där marknaden rört sig utan trend.

Strategin som beskrivs är enkel men effektiv. Det behövs inte något speciellt grafprogram eller någon speciell indikator för att handla utbrott, bara möjligheten att dra trendlinjer.

Att kunna läsa av marknaden och fastställa om den trendar eller inte är avgörande för en gramgångsrik handel, eftersom det bestämmer vilken typ av strategi man bör applicera. Räjongshandel är endast intressant att jobba med när kursen rör sig sidledes.

Sättuppen som beskrivs kan med fördel användas för kortsiktig handel men även den som investerar på lite längre sikt kan dra nytta av en analysmodell som kan komma att visa vägen för nästa trend.

Kursen riktar sig till alla som vill öka sin förståelse för marknaden. Inga förkunskaper krävs men presentationen av rekylhandel speglar ett mycket initierat sätt att närma sig marknaden – hur professionell trader tänker och agerar – och därmed kan kursen vara intressant både för nybörjare och för den som har några hundra affärer bakom sig men fortfarande kämpar med att hålla depån på plus.

I "Så fungerar Utbrottshandel Räjong" ingår:
 • Utbrottshandel Räjong – en E-bok i pdf-format
 • 1 live-inspelad videogenomgång
 • Teknisk strategi för utbrottshandel
Utvärderingar

Läs utvärderingar av Börstjänarens kurser:

Paketpris

Paketpris på kurserna Rekylhandel, Divergenshandel, Utbrottshandel Räjong och Utbrottshandel 1-2-3, klicka här!

Leverans

Leverans sker via en länk i ett mejl där materialet kan laddas ned bara någon minut efter beställningen.

(OBS! Om du inte får något mejl – kolla spamfilter och skräppostlåda!)

 
 
Beställning
 
 • 1 st 499
  KR
  Pris (inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
 • 499 KR
  Matig minikurs – trejda utbrott som vänder trenden
  Utbrottshandel 1-2-3 är en effektiv sättupp för både aktiv handel och analys av marknaden.
  LÄS MER
 •  
 • 499 KR
  Matig minikurs – trejda tillfällig svaghet
  I en marknad som trendar kan man applicera strategier för en avslappnad rekylhandel. Lär dig hur man gör i vår matiga minikurs bestående av ett kompendium och en lektion.
  LÄS MER
 •  
 • 499 KR
  Matig minikurs – trejda toppar och bottnar
  I denna kurs får du lära dig att på ett kontrollerat sätt gå mot trenden och bottenfiska med divergenser när marknaden nått extrema nivåer.
  LÄS MER
 •