VECKA 23
Tisdag
06
Juni
BT-annons
Böcker
Så fungerar Divergenshandel
I denna kurs får du lära dig att på ett kontrollerat sätt gå mot trenden och bottenfiska med divergenser när marknaden nått extrema nivåer. Läs mer addplus
Matig minikurs – trejda toppar och bottnar
Så fungerar Divergenshandel

Så fungerar Divergenshandel är en minikurs där du får lära dig att bottenfiska, köpa billigt in i en fallande marknad, eller fånga en trendvänding genom att sälja på toppen och blanka en marknad som stigit lite för mycket på för kort tid.

Divergenshandel går ut på att identifiera ett marknadsklimat där trenden är svag och gå mot denna svaghet i förhoppning om ett skifte.

Det handlar inte bara om att ta position och agera på kort sikt, att känna igen en divegens är även användbart för den som vill undvika att göra entré in i en en svag trend som tappat momentum.

Genom att identifiera divergenser kan man se när marknaden kan vara redo för ett skifte. Denna matiga minikurs lär dock inte ut en metod för att förutspå nästa rörelse, snarare får man sig till livs en barometer på marknadsklimatet som kan intressera även långsiktiga investerare.

Kursen går igenom när man bör lägga vikt vid divergenser och när man bör ignorera dem. Att veta när man skall applicera en strategi kan vara avgörande för framgång.

I denna introduktion går vi igenom vad man bör tänka vid divergenshandel och det handlar inte om att ha många rätt! Som divergenshandlare siktar man på storkovan den gång man träffar rätt. I gengäld får man räkna med att detta sker relativt sällan.

Kursen riktar sig till alla som vill öka sin förståelse för marknaden. Inga förkunskaper krävs men presentationen av rekylhandel speglar ett mycket initierat sätt att närma sig marknaden – hur professionell trader tänker och agerar – och därmed kan kursen vara intressant både för nybörjare och för den som har några hundra affärer bakom sig men fortfarande kämpar med att hålla depån på plus.

I "Så fungerar Divergenshandel" ingår:
  • Så fungerar Divergenshandel – en E-bok i pdf-format
  • 1 live-inspelad videogenomgång
  • Teknisk strategi för utbrottshandel
Utvärderingar

Läs utvärderingar av Börstjänarens kurser:

Paketpris

Paketpris på kurserna Rekylhandel, Divergenshandel, Utbrottshandel Räjong och Utbrottshandel 1-2-3, klicka här!

Leverans

Leverans sker via en länk i ett mejl där materialet kan laddas ned bara någon minut efter beställningen.

(OBS! Om du inte får något mejl – kolla spamfilter och skräppostlåda!)

 
 
 
Beställning
 
  • 1 st 499
    KR
    Pris (inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
  • 499 KR
    Matig minikurs – trejda utbrott som vänder trenden
    Utbrottshandel 1-2-3 är en effektiv sättupp för både aktiv handel och analys av marknaden.
    LÄS MER
  •  
  • 499 KR
    Matig minikurs – trejda tillfällig svaghet
    I en marknad som trendar kan man applicera strategier för en avslappnad rekylhandel. Lär dig hur man gör i vår matiga minikurs bestående av ett kompendium och en lektion.
    LÄS MER
  •  
  • 499 KR
    Ingår i "Matiga minikurser i börsstrategi"
    I minikursen Utbrottshandel Räjong går vi igenom hur man handlar konsolideringar, dvs prisformationer där en marknad rört sig sidledes.
    LÄS MER
  •